Friday, January 2, 2009

1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δ.Σ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤE
Πρίν λίγους μήνες και μετά την έγκριση του καταστατικού από το πρωτοδικείο, το ελληνικό παράρτημα της ΑIACE συγκροτήθηκε σε σώμα. Το Δ.Σ. αποτελέιται από τους εξής
ΠΟΕΔΡΟΣ Δ.ΒΑΜΒΑΚΙΔΟΥ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Χ.ΒΕΝΤΟΥΡΑΣ
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α.ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ Γ.ΚΛΑΔΑΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ Δ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΟΥ


Σκοπός του συλλόγου μας είναι η δραστηριοποίηση για την έκφραση αλληλεγγύης μεταξύ των μελών μας οι οποίοι υπήρξαν υπάλληλοι των οργάνων της Ε.Ε.και υπηρέτησαν για χρόνια την ευρωπαϊκή δημόσια διοίκηση. Η δημιουργία ελληνικού τμήματος είναι χρήσιμη επίσης στο μέτρο που θα μπορέσουμε να εκπροσωπηθούμε στο θεσμοποιημένο διάλογο με υπηρεσίες της Ε.Επιτροπής,του Κοινοβουλίου, του Συμβουλίου και των άλλων οργάνων για θέματα συνταξιοδοτικά, εφαρμογής των διατάξεων του νέου Κανονισμού των υπαλλήλων-Statut-και του Ταμείου Υγείας-RCAM-.
Προσωρινά ο τρόπος επικοινωνίας θα πραγματοποιείται μέσω του Blogg. Σε λίγο χρόνο θα έχουμε τη δυνατότητα να αναβαθμίσουμε την επικοινωνία μας με την κατασκευή ιστοσελίδας. μέσω αυτής θα προσπαθήσουμε να διευκολύνουμε την επικοινωνία ενός εκάστου με την επιτροπή ή να συνδράμουμε συναδέλφους, εάν υπάρξει ανάγκη.
Προσκαλούμε όλους τους συναδέλφους που το επιθυμούν να συμμετάσχουν υποβάλλοντας αίτηση συμμετοχής στηνAIACE-el

No comments:

Post a Comment